Bosna i Hercegovina     | 08.05.2018. 15:26 |

Čović s izaslanstvom HVIDRA-e Grada Mostara

FENA Saopćenje

MOSTAR, 8. svibnja (FENA) - Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović sastao se danas sa izaslanstvom HVIDRA-e Grada Mostara.

Sugovornici su razmijenili mišljenja o statusu pripadnika HVIDRA-e i općenito braniteljskoj populaciji te se složili kako je neophodno posvetiti više pozornosti problematici ove osjetljive skupine, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Na sastanku je razgovarano i o aktivnostima i manifestacijama HVIDRA-e za tekuću godinu, obljetnici i programu obilježavanja Dana ratnih vojnih invalida Herceg Bosne te Božićnom malonogometnom turniru koji već tradicionalno organizira HVIDRA Mostar, a pokrovitelj je HDZ BiH.

Izaslanstvo se zahvalilo na pomoći koju predsjednik Čović pruža udruzi HVIDRA Grada Mostara, ali i svim drugim braniteljskim udrugama.

Čović je upoznao izaslanstvo s trenutnom političkom situacijom, posebno s aspekta izbora koji će se održati u listopadu.

Dao je punu potporu aktivnostima koje HVIDRA Grada Mostara planira u tekućoj godini te prihvatio pokroviteljstvo nad Božićnim malonogometnim turnirom Mostar 2018, priopćeno je.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Ministrica Pozder u Mostaru: Turizam iz socijalne pretvarati u razvojnu priču

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'