Ekonomija     | 08.05.2018. 16:21 |

InHoReCa ConFest započeo u znaku atraktivnih gostiju i bogatih ponuda izlagača

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. maja (FENA) - Na prvom “InHoReCa ConFestu”, koji je otvoren danas u Sarajevu, više od 50 izlagača svojim ponudama, prezentacijama, degustacijama i akcijama privuklo je pažnju posjetitelja.

Organizatori su se potrudili da ovaj jedinstveni spoj sajma, festivala i konferencije obogate aktuelnim temama i zanimljivim gostima.

Ugledni hrvatski biznismen Lukša Jakobušić, vlasnik Hotela ONE Suite iz Dubrovnika, koji je od International Hospitality Awards proglašen za najbolji novootvoreni hotel u istočnoj i centralnoj Evropi, imao je izuzetno zanimljivo izlaganje, kao i arhitekta Amir Vuk - Zec.

Predavanje je održao i regionalni menadžer kompanije “Mediana” Borislav Radojković, te direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo Nermin Muzur, dok je producentica N1 televizije Ika Ferrer Gotić kroz zanimljivu video prezentaciju pokazala šta turisti iz cijelog svijeta misle o našoj zemlji.

Na Gastro Forumu i Bear & Spirits Showu posjetitelji su uživali u zanimljivim gastro prezentacijama bh. kuhara i barmena.

InHoReCa ConFest traje do srijede, 9. maja, a festival je otvoren od 9.00 do 19.00 sati. Ulaz za posjetioce je besplatan, saopćili su organizatori. 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Večeras počinje Mostar Summer Fest 2023

U Crnoj Gori očekuju uspješnu sezonu, pozvat će građane i iz BiH

Više od 150 izlagača na sajmu privrede od 9. do 11. decembra u Sarajevu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'