Kultura     | 09.05.2018. 13:09 |

Repertoar Narodnog pozorišta Mostar za svibanj

FENA Saopćenje

MOSTAR, 9. svibnja (FENA) - Narodno pozorište (NP) Mostar obavještava publiku da u svibnju nastavlja s raznovrsnim i bogatim programom u kojem će uživati publika svih uzrasta, te najavljuje gostovanja u Zenici i Konjicu.

 Tako će 10. svibnja na XVII. festivalu bh. drame u Zenici, NP Mostar nastupiti s predstavom "Neće biti smak svijeta", autora i redatelja Adnana Lugonića. Ista predstava bit će izvedena i u subotu, 12. svibnja na V. festivalu glumca u Konjicu u natjecateljskom dijelu festivala.

 U predstavi igraju glumci Ajla Hamzić, Dina Mušanović i Šerif Aljić. Scenografiju i kostimografiju je radila Sabina Trnka.

 U petak, 11. svibnja, u NP Mostar odigrati će se predstava "Ajmo na fuka" autora Dragana Komadine. U predstavi igraju glumci Saša Oručević i Robert Pehar.

 Predstava "Ne igraj na Engleze" po tekstu Vladimira Đurđevića, u režiji Emira Spahića u NP će biti izvedena 18. svibnja. Glumačku postavu čine Emir Sejfić, Ivan Skoko i Emir Spahić.

 Nakon toga, 25. svibnja u NP slijedi predstava "Šta ćemo sad", u režiji Ahmeda Imamovića, a po tekstu Branka Đurića. U predstavi igraju Ajla Hamzić, Emir Spahić i Goran Lozo.

 Ulaznice za predstave koje će se igrati na sceni Narodnog pozorišta mogu se kupiti na blagajni, svakim radnim danom od 9 do 14 sati, ili rezervirati na telefon 036/550-128, priopćili su iz Narodnog pozorišta Mostar.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Ukrajinski gradonačelnici u BiH uče o poslijeratnoj obnovi gradova (VIDEO)

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta