FENA biznis     | 10.05.2018. 14:09 |

Otvoren Sajam privrede u Tešnju – Posjetite štand BH Pošte

FENA Saopćenje

Međunarodni sajam privrede Tešanj 2018. danas je zvanično otvoren i trajaće do nedjelje, 13.05.2018. godine. Sajam je okupio 200 izlagača, a prostire se na 5.000 kvadrata zatvorenog i 10.000 kvadrata otvorenog prostora. Svečano su ga otvorili predsjedavajući Vijeća ministara BiH, Denis Zvizdić i ambasador Italije u BiH, Nicola Minasi. Posjetioce su pozdravili i predstavnici Udruženja poslodavaca FBiH i predstavnici Udruženja privrednika iz Tešnja.

“JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo i ove godine predstavlja svoje usluge na tešanjskom sajmu.  U svom izložbenom prostoru predstaviće svoje tradicionalne i nove usluge. Posjetioci Sajma imaće priliku saznati nešto više o novim uslugama poput BH PostExpress - brza pošta, čije su prednosti brz i siguran prijenos pošiljki na prostoru cijele Bosne i Hercegovine.

Sve dodatne informacije o uslugama BH Pošte moći će se dobiti direktno od predstavnika na Sajmu u Tešnju kao i iz reklamno-propagandnih materijala koji će biti podijeljeni posjetiocima i poslovnim partnerima.

Podsjećamo, BH Pošta učestvovala je u aprilu i na Sajmu privrede u Mostaru. Učešćem na sajmovima, BH Pošta nastoji svim zainteresovanim fizičkim i pravnim licima približiti prednosti korištenja svih njenih usluga. 

Posjetite štand BH Pošte na Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju!

 

“JP BH POŠTA” d.o.o. SARAJEVO

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

€

Vezane vijesti

Počela primjena odluke o oslobađanju od plaćanja dažbina na pošiljke do 300 KM

Podignuta još jedna optužnica u predmetu 'Pravda'

BH Pošte domaćin Prve zajedničke radionice poštanskih operatera iz BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo