Stranačke aktivnosti     | 15.05.2018. 14:38 |

Saopćenje SDPBiH

FENA Saopćenje

Kao što je javnost već upoznata, osim glasanja na redovnim biračkim mjestima, SDP BiH je omogućio svojim članovima da glasanje na Referendumu obave i elektronskim putem, kao i putem mobilnih timova.  

Referendumska komisija Socijaldemokratske partije BiH danas je izradila uputstvo za elektronsko glasanje na predstojećem Referendumu. 

Jednako kao i za elektronsko glasanje glasanje na Referendumu o kandidatu za člana Predsjedništva BiH se može izvršiti i putem mobilnih timova. 

Za one članove koji se opredijele za elektronsko glasanje ili glasanje putem mobilnih timova od danas teku rokovi za prijavu, a krajnji datum je 21.maj. 

Referendum članstva SDP-a o izboru kandidata za člana Predsjedništva BiH održat će se u periodu od 24. do 26. maja, u terminu od 9 do 18 sati. Biračka mjesta će biti otvorena širom BiH, a pravo glasa ima 42.735 članica i članova. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

SDP-Pozivamo sve političke činitelje da prihvate odluku visokog predstavnika kao pozitivan iskorak

Saopćenje za javnost SDPBiH

Saopćenje za javnost SDPBiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta