FENA biznis     | 17.05.2018. 12:08 |

Poznati i posljednji detalji dnevnog reda konferencije Startup Yourself

FENA Saopćenje

MOSTAR, 17. svibnja - Za nekoliko dana, točnije u četvrtak, 24.5.2018. godine Mostar će na nekoliko sati zahvaljujući INTERA Tehnološkom Parku postati središte regionalne startup scene tijekom konferencije Startup Yourself.

Šest različitih govornika, mladih ljudi koji su svoju poduzetničku priču izgradili upravo u Bosni i Hercegovini, prenijet će svoja iskustva svim prisutnima kako bi im olakšali prve korake u ovaj svijet. Njima će se pridružiti i tri govornika iz inozemstva koji će iz svoje perspektive ispričati sve o globalnim trendovima, ali i trikovima koje su naučili na svom poslovnom putu.

Konferenciju će, nakon prigodnih obraćanja Marisse Smith, diplomata iz ekonomskog odjela Veleposlanstva SAD-a i Vedrana Šimunovića, izvršnog direktora INTERA TP-a te kratkog pregleda programa Startup Akademija koji je prethodio konferenciji, otvoriti Oliver Pugh, suosnivač britanskog startupa Stealth.

Njega će na pozornici naslijediti Luka Prisunjak, predstavnik SECO Entrepreneurship programa, koji će se u svom izlaganju osvrnuti na izazove s kojima se susreće regionalna startup scena, a potom će Oliver Glibo iz craft pivovare Cooltura pričati kako je to uistinu raditi ono što voliš i živjeti od toga. Nakon kratke pauze za kavu, Russel Wiltshire, osnivač IT poduzeća North Cape Software, pružit će prisutnima svoj uvid u lokalni startup ekosustav iz perspektive nekoga iz inozemstva.

Posljedna će se na pozornicu popeti Erna Saljević koja stoji iza svima poznatog Instagram profila @divaisback dijeleći svoje tajne o pretvaranju hobija u uspješan posao.

Konferencija će završiti interaktivnom panel diskusijom tijekom koje će moderatorica Emina Pašić imati priliku saznati sve detalje njihovog poduzetničkog puta od Mohameda El-Zayata, Harisa Hadžiahmetovića, Dine Joldića i Almira Mukače koji imaju jednu zajedničku karakteristiku – iako mladi, svoje su iskustvo pretočili u uspješno vođenje vlastitih poduzeća.

Prije panel diskusije održat će se izvlačenje troje najsretnijih sudionika konferencije koji će osvojiti jedan od tri besplatna online tečaja koje su za njih osigurali Business Academy i IT Academy, a svi ostali sudionici će dobiti utješne nagrade – besplatne online seminare.

Detaljan dnevni red konferencije je moguće pronaći ovdje.

Poslovne priče, vlastita iskustva i stečena znanja, koja će govornici prenijeti svim prisutnima, mogu poslužiti kao izvrsna inspiracija i poticaj za prve korake u svijet poduzetništva za neke druge, mlade ljude. Upravo zato su na ovu konferenciju pozvani svi startupi, freelanceri i studenti, ali i svi oni koji žele čuti stvarne, pozitivne priče!

Za potvrdu sudjelovanja na konferenciji dovoljno je popuniti kratki prijavni obrazac na linku do utorka, 22.5.2018. godine do 23:59h, a za sve dodatne informacije obratiti se na info@intera.ba. Za sve sudionike će biti osiguran besplatan taxi prijevoz od središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka.

Konferencija Startup Yourself se organizira kroz istoimeni projekt koji INTERA TP implementira uz podršku Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!