Stranačke aktivnosti     | 18.05.2018. 20:19 |

Priopćenje Stranke za BiH HNŽ-a

FENA Saopćenje

Saopštenje za javnost

Zaustavljanje kolone migranata na Ivan-sedlu od strane pripadnika MUP-a HNK po nalogu nelegalnog komesara MUP-a Ilije Lasića pokazuje nekoliko stvari:

Država Bosna i Hercegovina ne funkcionira na cijelom njenom teritoriju,
HDZ preko svojih institucija želi da oživi Herceg-Bosnu na zamišljenim granicama. U ratu, dok su pripadnici ARBIH ginuli protiv agresora iz Srbije, bojovnici HVO su kopali rovove na Ivan-sedlu i omeđavali granicu Herceg-Bosne, od čega, očigledno ni dan danas nisu odustali.
Vladajuće  partije (SDA i SBB) očigledno nisu  prepoznale vapaje Bošnjaka iz HNK, te kada smo upozoravali da je HDZ u potpunosti preuzeo kontrolu nad MUP-om HNK stavljajući svoje kadrove i za komesara i za ministra MUP-a HNK, i dalje narušavajući nacionalnu strukturu mimo svih pravila i dogovora. Ovo je posljedica toga. Ovo je posljedica prepuštanja Bošnjaka Hercegovine samima sebi i na milost i nemilost Draganu Čoviću.
Tražimo da državne institucije konačno pokažu zube i za primjer, a u skladu sa zakonom, kazne one koji ruše ustavno-pravni  poredak i rade na dezintegraciji Bosne i Hercegovine, a SDA i SBB da se probude iz učmalosti sna dok nam se ruši Država.
 

                                                                                                 KV SBIH HNK

 

                                                                                                  

 

 

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo