FENA biznis     | 23.05.2018. 13:00 |

HTC otkriva svoj novi flagship HTC U12+

FENA Saopćenje

Veći, Odvažniji i Oštriji nego ikad:
HTC otkriva svoj novi flagship/perjanik, HTC U12+ 

‘Živite na rubu' sa HTC U12+ koji sadržava Edge Sense 2 sistem za neparalelno korištenje jednom rukom na velikom telefonu 6inčnog displeja, uz najviše rangiranu dual kameru, USonic personalizovani zvuk i zapanjujući Liquid Surface design 

 – U svom posljednjem izlaganju vrhunskih inovacija, upotrebljevosti bez premca i izuzetnog dizajna, HTC je predstavio model HTC U12+. U12+ je najveći i najhrabriji flegšip telefon ikada, koji posjeduje živopisni 6" zaslon 18:9 widescreen cinematic formata, a opet sa olakakšanim Edge Sense 2 sistemom za intuitivnu jednoručnu interakciju pri pravljenju fotografija, pozivanju glasovnih asistenata ili  zapravo svega onogo što želite da uradite sa telefonom. Jednostavno ne postoji telefon tako velik, lijep i jednostavan za koristiti kao HTC u12+. 

Značajke HTC U12+ uključuju:

·        Edge Sense 2: Novo iskustvo sistema dodira pretvara oštrinu U12+ u najjednostavniji i najintuitivniji način interakcije sa svojim telefonom. Novi Edge Sense prepoznaje koju ruku koristite, dajući vam slobodu da duplim dodirom navigirate uređaj, držanjem da zaključate orijentaciju zaslona, ili da stisnete strane za fotkanje i snimanje videa, zumirajući na mape, odnosno, omogućava slobodu u bilo kojoj interakciji.

·        Najbolje ocijenjena dual kamera: Dvije kamere na prednjoj i zadnjoj strani stvaraju prelijepe artističke fotografije sa fokusom i pozadinskim obrisima koje posjeduje DSLR. UltraSpeed Autofocus 2 sadržava potpuni Phase Detection Autofocus senzor i novi laserski autofokus koji će se pobrinuti da vam kadar nikad ne promakne, dok HDR Boost 2 omogućava da pravite fantastične fotografije u bilo kojim uslovima osvjetljenja. 2x optički i 10x digitalni zoom za fotografije glavne kamere znači da ćete uvijek biti spremni za fotografiju krupnog plana, dok video sa Sonic Zoom-om omogućava da se "uzumirate" na glas, gdje zaista, istisnki  postajete redatelj scene. I sa autozoomom koji radi na jedan dodir, skoro je pa da imate Holywood u svomm džepu. Toliko je dobar da je U12+ ostvario rezultat od 103 pri DxOMark ocjeni - najviše ocijenjena kamera u industriji pametnih telefona sa dual kamerom.1

·        Najbolji ikad HTC BoomSound, USonic, and Qualcomm® aptX™ HD audio: Nevjerovatan zvuk lupajućeg pulsa sa najglasnijim ikada BoomSound zvučnicima i USonic slušalicama koje posjeduju Active Noise Cancellation (Redukciju pozadisnkih zvukova) kako bi vas držali podalje od neželjenih distrakcija. USonic slušalice savršeno odgovaraju jedinstvenoj strukturi vašeg uha kako bi za vas perfektno oblikovale zvuk kako biste čuli svaku visoku notu sa kristalnom jasnom preciznošću i svaku bass liniju sa snagom grmljavine. Za bežični audio koje prevazilazi očekivanja, aptX HD dizajniran je za  podršku visoke 24-bit Blootooth audio rezolucije.

·        Liquid Surface: U12+ iskazuje i više od artističkog dizajna posjedujući ultra tanke rubove zaslona i nove osjetljive na dodir tipke utkane u treperave boje kakve do sada niste vidjeli. Prozirno Plava boja će omogućiti da se divite ljepoti svog telefona unutra i izvana, dok će Smaragdno Crna ponuditi raskošno sofisticirani izgled a Plameno Crvena će iznijeti izuzetne promjene u nijansiranju najdinamičnijeg izgleda, ikada kreiranog od strane kompanije HTC.

·        Snaga i performanse: Opremljen Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobilnom  Platformom  sa X20 LTE koji će proširiti način na koji ljudi vide, čuju i imaju uzajamnu interakciju sa svijetom oko njih. Dizajniran je da nadmaši očekivanja performansi i da vas poveže i izvan Gigabit LTE download brzina i to bez da kompromitira trajanje baterije. Sa standardnih 6GB RAM memorije, U12+ nadmašuje očekivanja snage i performansi koje se očekuju od vašeg telefona. U12+ je također i VR kompatibilan za Vive Focus (ovisno o dostupnosti) te je u sinkronizaciji sa pozivima i notifikacijama, te posjeduje i mirror mode kojim ćete svoj pametni telefon pretvoriti u vlastiti VR teatar.

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Via Media i Bingo najuspješniji na vodećem digitalnom festivalu u regiji

Via Media najnagrađivanija agencija u BiH

Via Media apsolutni pobjednik na Sempl-u

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'