Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Kultura     | 25.05.2018. 17:00 |

Knjiga.ba predstavila nove naslove

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. maja (FENA) - Najveća bh. online knjižara na adresi Knjiga.ba s novim naslovima u svojoj ponudi počela je 'pripreme' za sezonu godišnjih odmora. 

Iz knjižare preporučuju knjigu Ante Tomića 'Punoglavci' koja je duhovita, nostalgična i šarmantna priča s upečatljivim likovima čija je osobna i lokalna drama istovremno drama društva isfrustriranog ideološki i potrošačk.

Također preporučuju knjigu Lasla Krasnahorkaija 'Satantango'. Kako se navodi taj je roman čekanja, o bezimenoj mađarskoj varošici i njenim grotesknim žiteljima zarobljenim u zamku sopstvene neodlučnosti da napuste svoju ustajalu zabit i krenu u potragu za boljom budućnošću.

Radnja, koja se odvija tokom tri kišna dana, kulminiraće u centralnoj sceni plesa s đavolom u lokalnoj krčmi, a cirkularna struktura romana samo pojačava utisak bezizlaznosti iz kruga u kom se pakleni ples odigrava, saopćeno je iz Leftora.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Knjiga.ba predstavlja nove zanimljive naslove iz ponude

Knjiga.ba: Roman Vesne Dedić 'Ne dam te' najtraženiji naslovu u junu

Knjiga.ba - Novi naslovi u junu

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu