Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 29.05.2018. 16:25 |

Sud BiH podržava studentske projekte

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 29. maja (FENA) - Predstavnik Suda Bosne i Hercegovine, psiholog iz Odjeljenja za podršku svjedocima, gostovao je danas na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu gdje je održao dvosatno predavanje grupi od 60 studenata na kolegiju Uvod u kliničku psihologiju.

Svojim učešćem i kroz ovaj vid saradnje, Sud Bosne i Hercgeovine potvrđuje  opredijeljenost da kontinuirano inicira i podržava projekte koji imaju za cilj podržati učešće studenata u naučno-istraživačkom radu kroz cijeli tok studija, te da pomogne studentima da ostvare svoje optimalne potencijale, saopćeno je iz Suda BiH.

Izuzetan interes koji su studenti pokazali tokom predavanja izražen kroz njihova mnogobrojna pitanja te pozitivan utisak nakon predavanja i želja da se gostujuće predavanje ponovi, su pokazatelji da je Sud Bosne i Hercegovine na dobrom putu u svom nastojanju da proširi obim saradnje sa zajednicom.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Određen pritvor i određene mjere zabrane osumnjičenima u predmetu Zlatko Ibrišimović i drugi

Sud BiH - Potvrđena optužnica u predmetu Veljko Brajić i drugi

Potvrđena optužnica Mevljudinu Idrizoviću i Bobanu Jankoviću za isporuku droge iz Crne Gore u BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu