Kultura     | 05.06.2018. 15:43 |

Pozorište lutaka i Centar za kulturu gosti Foruma na šetnici

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. lipnja (FENA) - U okviru aktivnosti kandidature Grada Mostara za Europsku prijestolnicu kulture 2024. godine, Pozorište lutaka u Mostaru i Centar za kulturu Grada Mostara predstavit će se na Španjolskom trgu, 6. lipnja, od 19 sati.

Djeca i roditelji moći će se upoznati s prelijepim lutkama i isprobati svoje vještine u njihovoj animaciji. Tajne suvremenog lutkarstva odavati će im glumci Pozorišta lutaka, najavili su organizatori.

Na velikom LED ekranu bit će prikazani dijelovi iz predstava i fotografije iz bogatog arhiva te najstarije profesionalne lutkarske ustanove u našoj zemlji.

Centar za kulturu grada Mostara od sredine devedesetih godina prošlog stoljeća mostarskoj publici nudi brojne programe, izložbe, promocije knjiga, plesne i glazbene sadržaje. U sastavu Centra je i Radio gradska mreža Mostarski radio.

Plesni studio MoStars i ansambl Mostarske kiše pokazat će svoju trenutnu produkciju.

Sutrašnji događaj nastavak je projekta ''Forum na šetnici/šetalištu'' koji se održava svake srijede s ciljem upoznavanja što većega broja stanovnika Mostara s procesom kandidature Mostara za Europsku prijestolnicu kulture.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Sveučilište i Univerzitet uključuju se u projekt Mostar – EPK 2024.

Učenicima srednjih i osnovnih škola prezentiran projekt Mostar EPK 2024

Građanima predstavljen projekt 'Mostar EPK 2024'

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu