Bosna i Hercegovina     | 12.06.2018. 14:35 |

Gradska uprava Mostara darivala socijalno ugrožene obitelji

FENA Saopćenje

MOSTAR, 12. lipnja (FENA) - U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara uručila je u utorak u mostarskom Centru za socijalni rad novčane potpore za 20 socijalno ugroženih obitelji u tom gradu.

Novčanu potporu u visini od po 150 maraka uručili su im gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i Izet Šahović, načelnik Odjela za financije i nekretnine.

Kako je priopćeno iz mostarske Gradske uprave, uručenju bonova nazočili su i ravnateljica Centra za socijalni rad Mostar Zdravka Marić i načelnik Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara Božo Ćorić.

Gradonačelnik Bešlić u svom je obraćanju istaknuo kako ovim činom Grad Mostar već 14 godina za redom želi pružiti potporu i uljepšati ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke i dobre želje, izrazio je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti smanjene. Grad Mostar će, naglasio je, nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima uoči najvažnijih vjerskih blagdana katolika, pravoslavaca i muslimana.

Ravnateljica Marić pridružila se čestitkama i lijepim željama za Bajram te  zahvalila gradonačelniku Bešliću i njegovim suradnicima na potpori projektima koje radi Centar, navodi se u priopćenju. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!