Sport     | 17.06.2018. 11:46 |

U julu tradicionalna škola biciklizma za najmlađe 'Giro Bambino'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 17. juna (FENA) - Tradicionalna škola biciklizma za najmlađe "Giro Bambino" u organizaciji Udruženja Giro di Sarajevo, koja je trebala biti održana danas, nakon konsultacija sa stručnjacima iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda pomjerena je za 7. juli. 

- Pojašnjeno nam je da je ovo promjenjivo vrijeme stiglo malo ranije nego što je to bio slučaj ranijih godina. Mislimo da ćemo u julu imati savršene uslove, uz dovoljno toplo vrijeme kako bi sva dječica maksimalno uživala - kazao je menadžer projekata Giro di Sarajevo Emir Hulusić.

Podsjetio je da će u četvrtak, 21. juna biti održana biciklijada u okviru Novogradskih dana, a u saradnji sa Općinom Novi Grad.

- Vozit ćemo do Otoke i nazad do Centra "Safet Zajko" i ovim putem proslaviti saradnju Općine sa gradom Pesarom iz Italije. Već dva dana kasnije na A transferzali na Dobrinji organizujemo, nakon mnogo vremena, Državno prvenstvo u biciklizmu u disciplini vožnje na hronometar - naglasio je Hulusić, saopćeno je iz Udruženja Giro di Sarajevo. 

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Škola biciklizma 'Giro Bambino' u nedjelju na Vilsonovom šetalištu

Giro Bambino odgođen zbog nepovoljnih vremenskih prilika

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'