Bosna i Hercegovina     | 18.06.2018. 15:15 |

Dodijeljene potvrdnice za završene tečajeve studentima u Orašju

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. lipnja (FENA) - Potvrdnice za uspješno završene tečajeve Studentskog zbora dodijeljene su studentima u Centru studiranja u Orašju.

 Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru priopćio je kako je ove godine besplatne tečajeve zbog brojnih upita odlučio organizirati i za svoje studente u Centru studiranja Orašje, i to tečaj engleskog i njemačkog jezika.

 Potvrdnice su dodijelili predsjednik Vlade Posavske županije Marijan Klaić i predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Marko Džoić.

 "Na ovaj način želimo pomoći i našim kolegama na dislociranim studijima, pa smo zbog toga naš najprepoznatljiviji projekt pokrenuli i u Orašju. Znamo koliko je neformalno obrazovanje važno mladima i drago nam je da je i Vlada Posavske županije to uvidjela i podržala nas", izjavio Džoić.

 Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru zahvalio je Vladi Posavske županije, a posebno predsjedniku Klaiću te čestitao svim studentima u Centru studiranja Orašje koji su bili uporni i završili tečajeve, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Tomislavgradu potpisani ugovori o dodjeli stipendija za 67 studenta

U Federaciji BiH broj upisanih studenata manji za 6,1 posto, diplomiranih za 10,6 posto

UNSA - Potpisani ugovori o praksi i istraživanju za studente medicinske grupacije i PMF-a

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!