Magazin     | 25.06.2018. 14:36 |

Još pet dana za prijave na Gitarijadu 'Na putu za jug'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. lipnja (FENA) - Muzički centar (MC) Pavarotti Mostar podsjeća kako je ostalo još pet dana za prijave na četvrtu državnu Gitarijadu "Na putu za jug" te još jedanput poziva grupe da se prijave i natječu za vrijedne nagrade.  

 Naime, nakon prijava, selektivni žiri će odabrati grupe koje će se predstaviti pred glavnim žirijem u finalnim večerima, 9. i 10. kolovoza na otvorenoj sceni MC Pavarotti Mostar.

 Nakon dvije natjecateljske večeri i izbora pobjednika, gitarijada završava 11. kolovoza nastupom grupa Justin's Johnson (CRO), Crossroad Blues Band (MK) i Emir & Frozen Camels (BiH).

 Poziv je otvoren za grupe iz BiH, bez obzira na starosnu dob i glazbeno usmjerenje.

 S druge, pak, strane ne mogu se prijaviti grupe koje imaju više od jednog objavljenog albuma, a potrebno je da grupa u svom sastavu ima gitaristu.

 Natjecanje preferira grupe, i nije predviđeno za samostalne gitariste i duete.

 Zainteresirane grupe trebaju na e-mail: gitarijadamostar@gmail.com poslati - naziv grupe, grad ili mjesto odakle dolaze, kraću biografiju, audio ili video snimak (audio mp3 format, profesionalni ili demo) i kontakt (e-mail i telefon).

 Krajnji rok za prijavu je 30. lipnja 2018. godine.

 Što se tiče nagrada, prvoplasirana grupa će biti nagrađena trodnevnim snimanjem singla u studiju "A" MC Pavarotti, a predviđene su i nagrade za najboljeg gitaristu, basistu, bubnjara i pjevača, priopćili su iz MC Pavarotti.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom