Bosna i Hercegovina     | 09.07.2018. 15:06 |

U Čitluku počeo ljetni projekt 'Broćansko ljeto'

FENA Ivan Crnjac

ČITLUK, 9. srpnja (FENA) - "Broćansko ljeto", projekt Broćanske udruge mladih BRUM, u okviru kojeg će biti organizirano više različitih događanja, započeo je u nedjelju prikazivanjem animiranog filma "Ferdinand".

Animirani film prikazan je na sportskom igralištu Osnovne škole fra Didaka Buntića, a članovi BRUM-a tijekom večeri za posjetitelje su pripremali pizze u krušnoj peći, palačinke i druge slastice.

Mališani koji su došli pogledati film mogli su se, prije i nakon prikazivanja filma, igrati u dvorcu na napuhavanje, kao i uživati u ostalim sadržajima kojima je upotpunjena prva večer "Broćanskog ljeta".

Program se nastavlja u ponedjeljak, 9. srpnja, na istom mjestu, projekcijom filma "Baby Driver", s početkom u 20:30 sati.

- Ovo je prvi projekt ovakve vrste za našu udrugu. Do sada smo radili neke druge događaje, nikada cijele festivale. Organizirali smo nekoliko manjih projekata, a najpoznatiji je bio mjuzikl "Dvoje iz Galileje" - rekao je Feni Filip Šekerija iz udruge BRUM.

Odziv prvoga dana "Broćanskog ljeta" bio je odličan, kazao je Šekerija, dodavši kako je to pokazatelj da su Čitlučani prepoznali i podržali projekt.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Otvaranje manifestacije „Uskrs s Maticom u Brotnju“

Općina Čitluk novčano pomaže studente

U Čitluku obilježena 73. obljetnica pogibije jedanaest učenika

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom