Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 11.07.2018. 19:57 |

Zrinjski se s minimalnim porazom vraća iz slovačke Trnave  

FENA

MOSTAR, 11. srpnja (FENA) - Nogometaši Zrinjskog izgubili su rezultatom 1:0 u utakmici prvog pretkola Lige prvaka protiv slovačkog Spartaka iz Trnave.

Jedini pogodak za domaćine postigao je Jirka u 79. minuti i to kada je Spartak igrao s igračem više jer je Čirjak u 69. minuti dobio drugi žuti karton. Zbog dva žuta kartona utakmicu je u 89. minuti napustio i domaći igrač Chanturishvili. 

Prvi poluvrijeme bilo je nezanimljivo, a tomu govori i podatak da u prvih 45 minuta nije upućen nijedan udarac u okvir gola. Drugo poluvrijeme je ponudilo uzbudljiviju utakmicu, a više šansi je imao domaćin.

Susret je odigran pred praznim tribinama jer su domaćini kažnjeni od UEFA-e.

Uzvrat je na programu 18. srpnja u Mostaru, od 19 sati.

Pobjednik ogleda igrat će u drugom pretkolu Lige prvaka najvjerojatnije protiv varšavske Legije, koja je sinoć u gostima svladala irskog prvaka Cork City rezultatom 1:0.

Poraženi natjecanje nastavlja u kvalifikacijama Europske lige, i to protiv boljeg iz ogleda Kukešija (Albanija) i Vallette (Malta).

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Pobjeda Veleža nad Zvijezdom

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom (VIDEO)

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'