Stranačke aktivnosti     | 19.07.2018. 13:40 |

Saopćenje za javnost SBBBiH

FENA Saopćenje

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić primio je u oproštajnu posjetu  ambasadora Kraljevine Velike Britanije u BiH  Edwarda Fergusona

Tokom jednosatnog razgovora zajednički je istaknuta važnost britansko-njemačke agende nastavka reformi, kao i aktuelnih izmjena Izbornog zakona, Zakona o krivičnom postupku i izmjena Zakona o OSA-i.

Radončić se zahvalio Fergusonu na dobronamjernoj i konstruktivnoj ulozi tokom službe u našoj zemlji i pomoći na podizanju standarda, kada su u pitanju vladavina prava i borba protiv korupcije, napretku na putu EU, ulozi u jačanju poslovne klime i pokazanoj spremnosti da se Bosni i Hercegovini pomogne u oblasti poboljšanja javnih usluga, odnosno zdravstvu, obrazovanju i, naročito, slobodi medija.

Ferguson je ovom prilikom potencirao pozitivan pristup ministara i parlamentaraca iz SBB-a  u participiranju da BiH napravi što bolji unutrašnji i vanjski rezultat.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Radončić: Skupo sam platio višedecenijsku borbu protiv državne mafije, ali, zahvaljujući Sky aplikaciji, sve dolazi na svoje

Saopćenje za javnost SBBBiH

Radončić: Komšić nema pravo da Bošnjake okreće protiv Vašingtona i ruši naše mostove prema Bajdenovoj administraciji

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'