Kultura     | 27.07.2018. 10:59 |

Otvoren poziv na filmske radionice Mediteran Film Festivala

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 27. srpnja (FENA) - Otvoren je poziv na filmske radionice koje se održavaju u sklopu Mediteran Film Festivala koji će se ove godine održati od 22. do 25. kolovoza u Širokom Brijegu.

Radionice će pružiti znanja o osnovama filmskog stvaralaštva koje će svim zainteresiranim biti potrebne kako bi se pridružili filmskoj Školi MFF-a, a trajati će 12 dana, priopćili su organizatori.

Lokalni studenti i studenti iz Sjedinjenih Američkih Država za vrijeme radionice prave pitch, snimaju, montiraju, te imaju premijeru filma na otvaranju MFF-a.

Voditelji MFF School radionice su Lucy Eagleson, voditeljica programa u "Outside The Lens", Luke Grigg, dokumentaristički snimatelj, Hilary Morefield, koordinatorica programa u "Outside The Lens", Hrvoje Bazina, direktor fotografije, uz dodatnu pomoć ekipe iz širokobriješke producentske kuće 'Kadar' te Olivie Smith, stažista u ' Rough Cut Production'.

Prijave na radionice treba poslati najkasnije do 5. kolovoza, a za više informacija svi zainteresirani mogu posjetiti službenu stranicu Mediteran Film Festivala (http://www.mff.ba).

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Otvoren natječaj za 25. Mediteran Film Festival

Zatvoren 24. Mediteran Film Festival

Izabrani najbolji filmovi 24. Mediteran Film Festivala

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo