Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Kultura     | 28.07.2018. 10:44 |

U Mostaru održana prva večer mini festivala dječje poezije

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. srpnja (FENA)  - Srpsko krosvjetno i kulturno kruštvo „Prosvjeta“  sinoć je u Centru za kulturu u Mostaru, a u okviru manifestacije „Mostarsko ljeto 2018“, organiziralo je prvu tematsku večer mini festival dječje poezije.

 Program je vodila mlada pjesnikinja Hana Dizdarević,a u uvodnom djelu Nazočnima se obratio generalni tajnik SPDK „Prosvjeta“ Goran Kosanić koji je kazao kako će se njegovo društvo ove godine predstaviti sa tri sadržaja,.

„Ovo što smo pripremili je ono na čemu mi gajimo tradiciju i bogatstvo. Riječ je o pružanju šanse mladim osobama, mladim pjesnicima, kako našeg grada tako i šire, da se predstave i pokažu ono što oni zaista znaju dobro raditi, a to je stvaralštvo, pisana riječ i umjetnost“, istaknuo je Kosanić.

Osim Hane Dizdarević, sinoć su se predstavile mlade pjesnikinje Ivana Kosorčić, Iris Dugalić i Adna Hađihasanović, a iIznenađenje večeri bio je mladi pjesnik Lav Lukić.

Program je upotpunio plesni duo Nejra Demirović i Ejla Šteta, a uz gitaru Tarik Guzin i Emina Čevra, priopćeno je iz Mostarskog ljeta.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Ministrica Pozder u Mostaru: Turizam iz socijalne pretvarati u razvojnu priču

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'