Magazin     | 30.07.2018. 12:35 |

Procurili novi detalji o smrti legendarnog pjevača

FENA Ivana Banovic

LONDON, 30. srpnja (FENA) -  Legendarni pjevač Roy Orbison umro je zbog svoje ovisnosti o prejedanju i drastičnim dijetama, pokazuje novi TV dokumentarac.

Naime, u novom dokumentarcu  "Autopsy: The Last Hours of..." američki patolog Michael Hunter otkriva kako se popularni pjevač, koji je preminuo u 52. godini, prejedao pa izgladnjivao te da su dijete s jo-jo efektom utjecale na Orbisonovu smrt.

Po njegovom mišljenju, Orbison je bio opsjednut kilogramima, a nakon što su mu preminuli supruga i dvoje najstarije djece, zatrpao se poslom kako bi zaboravio na bol.

Istaknuo je kako je legendarni pjevač  jeo samo brzu hranu te da bi se, nekoliko dana prije koncerta, izgladnjivao do iznemoglosti jer je htio dobro izgledati na pozornici.

 - Takvo variranje u težini nesumnjivo je predstavljalo ogroman napor za njegovo srce – tvrdi američki patolog, a prenosi The Mirror.

Inače, pjevaču su deset godina prije smrti, ugradili trostruku srčanu premosnicu.

Orbison je preživio velike tragedije u svom osobnom životu. Njegova prva žena, Claudette Frady, poginula je u motociklističkoj nesreći, a u požaru u mjestu Hendersonville, Tennessee, poginula su mu i dva sina.

 Glazbenik će trajno ostati upamćen po svojim velikim uspješnicama: "Only the Lonely", "In Dreams", "Oh, Pretty Woman", "Crying", "Running Scared" i "You Got It", koje je pjevao sa svojim finim baritonom. Imao je veliki raspon glasa od dvije i pol oktave.

Vizualno će se ga pamtiti po sunčanim naočalima, bez kojih se nije pojavljivao. Za zasluge na polju glazbe, dobio je brojne nagrade i priznanja, od nagrade Grammy do uvrštenja u Rock and Roll kuću slavnih 1989. godine (Rock and Roll Hall of Fame).

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Preminuo britanski finansijer Jacob Rothschild

Julija Navaljnaja sastala se s Blinkenom, tvrdi da Putin 'neće proći nekažnjeno'

Ljudmila Navaljni: Aleksej je bio "živ, zdrav i sretan" u ponedjeljak

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo