FENA biznis     | 13.08.2018. 12:10 |

Za bezbrižne studentske dane

FENA Saopćenje

Besplatan paket proizvoda i usluga za studente

Sarajevo, 13. august 2018.  – Sparkasse Bank Studentski paket omogućava otvaranje tekućeg računa, dobivanje Mastercard debitne kartice, mBanking, te niz drugih pogodnosti potpuno besplatno.

„U ovom periodu kada su aktuelni upisi na fakultete, želimo podsjetiti na Studentski paket iz naše ponude, koji je za ovaj segment populacije potpuno besplatan, te objedinjuje sve one bankarske proizvode i usluge koje su mladima korisne u vođenju njihovih finansija“, izjavio je Ahmed Karić, direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.

U sklopu paketa, studentima je obezbijeđeno besplatno otvaranje tekućeg računa za koji mogu vezati ostale usluge kao što su Mastercard debitna kartica sa kojom podižu novac bez naknade na preko 7000 bankomata Erste&Sparkasse grupacije, mBanking, netBanking te SMS info koji im pruža informaciju o stanju njihovog računa putem sms poruke.

„I ovaj paket formiran je u skladu sa našim opredjeljenjem da razvijamo usluge koje pogoduju mladima, za koje vjerujemo da predstavljaju najvažniji kapital za budućnost ovog društva“, dodao je gospodin Karić.

Pored studentskog paketa, Sparkasse Bank je studentskoj populaciji omogućila i povoljnije naknade za plaćanje školarine u akcijskom periodu od 15.08.-31.12.2018. godine.

Sve dodatne informacije o pogodnostima za studente mogu se dobiti putem info linije na broj 033 280 300.

 

Direkcija za marketing, komunikacije i kvalitet usluge

Sparkasse Bank dd,
71000 Sarajevo, Zmaja od Bosne 7;

Tel.: +387 (0)33 280 394; 033 280 395;
Fax: +387 (0)33 280 394

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Društveno odgovorne aktivnosti Sparkasse Leasinga povodom novogodišnjih praznika

Sparkasse Bank BH nagrađuje klijente

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo