Stranačke aktivnosti     | 15.08.2018. 13:21 |

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

FENA Saopćenje

Uskoro nas ništa više ne može iznenaditi od SDA-SBB koalicije, ali je ipak informacija da je novac od klirinškog duga potrošen na plate, telefone, službena putovanja i rad u komisijama, zaista skandalozna! 

U istom revizorskom izvještaju se konstatuje da je značajno povećana i potrošnja za rad u komisijama, posla koji službenici i ministri rade u sklopu redovnih obaveza, a ovako dodatno isplaćuju novac. 

Najavljivani bum u cestogradnji Radončića i Izetbegovića ostao je mrtvo slovo na papiru.

Uzeli ste nam novac od akciza, potrošili klirinški dug, ni metra nove cesta niste napravili, sebi ste povećali primanja naknadama za rad u komisijama.

Najavljivali ste potrošnju klirinškog duga u kapitalne investicije, za vas i jesu kapitalna putovanja i primanja, potrošili ste ga tačno onako kako znate i živite.

Sad očekujemo već viđeni scenarij, SDA se neće oglašavati jer znaju da je viška sve što kažu, da nikakav argument ne mogu ponuditi, i da će do kraja ovog mandata nagrabiti šta mogu.

SBB će na naslovnicu svog žutog glasila staviti upitnik i uzvičnik na pitanje ko je potrošio klirinški dug, iako imaju nadležne u direkcijama koje bi trebale graditi ceste, opet će glumiti nevinu opoziciju i zatrpati narod izmišljenim pitanjima sa svog medijskog uporišta. 

Za sve što ste radili, odgovarat ćete, a sve što ste oteli, vratit ćete!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Narod i Pravda - Pošteni i fer izbori u interesu svih građana i svakog dijela Bosne i Hercegovine

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Omer Hujdur: Najviše energije ka evropskom putu uložio je vrh Naroda i Pravde

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!