Bosna i Hercegovina     | 21.08.2018. 08:25 |

Vlada HNŽ-a pomogla obitelji u stanju socijalne potrebe

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. kolovoza (FENA) - Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije je, na prijedlog općinskih i gradskog Centra za socijalni rad Mostar, u povodu blagdana Kurban-bajrama, doniralo iznos od po 500 maraka za šest obitelji slabijeg imovnog stanja na području HNŽ-a.

Tim povodom u ponedjeljak su pomoćnica ministra za socijalnu skrb Janja Milinković i ravnateljica Centra za socijalni rad Jablanica Begzada Šukman posjetile obitelj Sulje Sefera u Doljanima i uručile prigodne darove, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Zaželjevši obitelji Sefer sretan blagdan u ime županijskog ministra zdravstva, rada i socijalne skrbi, Milinković je kazala kako je jučerašnji posjet i simbolični darovi prigoda da se ukaže na položaj socijalno ugroženih obitelji s više djece na području županije.

"Svjesni smo činjenice kako su potrebe puno veće i kako u našoj županiji ima jako puno obitelji koje se nalaze u sličnim uvjetima i nemaju stalne izvore prihoda. Stoga se nadamo da će današnji posjet biti poticaj i lokalnoj zajednici da im, sukladno mogućnostima, pomognu", kazala je pomoćnica Milinković.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Prijem vježbenika: Vlada HNŽ-a poziva pravne subjekte na suradnju-odrađivanje vježbeničkog staža

Koordinacija sindikata osnovnih i srednjih škola HNŽ-a najavila generalni štrajk (VIDEO)

Vlada HNŽ-a o sastanku s prosvjetarima: Nema prostora za preuzimanje dodatnih financijskih obaveza

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta