Regija     | 06.09.2018. 10:32 |

Ćosić osumnjičen za preprodaju ulaznica za finale Svjetskog nogometnog prvenstva

FENA Agencije

ZAGREB, 6. rujna (FENA) - Sportski komentator Hrvatske radiotelevizije (HRT) Drago Ćosić i međunarodni koordinator HRT-a Saša Dedić osumnjičeni su da su sudjelovali u preprodaji ulaznica za Svjetsko nogometno prvenstvo, objavio je u četvrtak Jutarnji list, dok s HRT-a još nema službenog komentara.

 Kako navodi Jutarnji list, cijena ulaznice za finalnu utakmicu između Francuske i Hrvatske na crnom tržištu iznosila je gotovo 20.000 eura, a navodno je pokušana prodaja četiri ulaznice koje je dobio HRT, što je u posljednji trenutak blokirala FIFA. Navodno je upravo FIFA od European Broadcasting Uniona (EBU) zatražila očitovanje zbog čega se ulaznice  dodijeljene EBU prodaju na crnom tržištu.

EBU je potom zatražio očitovanje HRT-a, jer se po brojevima ustanovilo da su to bile ulaznice koje je dobio HRT. Javna radiotelevizija odmah je pokrenula istragu i svoja dva djelatnika pozvala na  razgovor, a oni su navodno kazali da su ulaznice poklonili svojim prijateljima te da ne znaju što je s njima kasnije bilo, prenosi Hina.

U daljnjoj istrazi navodno se pokazalo da su dvojica djelatnika, mimo znanja HRT-a, zatražili i dobili čak četrdeset ulaznica nekoliko mjeseci prije početka Svjetskog prvenstva. Jutarnji list navodi da je protiv dvojice djelatnika HRT-a pokrenut disciplinski postupak koji bi mogao završiti otkazom, no zasad nema službenog komentara.

(FENA) Z. P.

Vezane vijesti

HRT kažnjen s 13.270 eura zbog reklamiranja čarapa Lepe Brene

VEM od HRT-a zatražio očitovanje zbog reklame proizvoda Lepe Brene

Danas počinje prodaja ulaznica za Sarajevo Film Festival

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo