Stranačke aktivnosti     | 06.09.2018. 22:03 |

Saopćenje za javnost SBB-a BiH

FENA Saopćenje

Savez za bolju budućnost danas je završio svoju kampanju unutarstranačkih savjetovanja diljem BiH. Nakon jutrošnjeg sastanka s lokalnim rukovodstvom u Banovićima, Fahrudin Radončić posjetio je Sportsko-rekreativni centar „Mrkaljević“ u Čeliću. Tu je razgovarao i ručao s privrednicima, od kojih su neki bili naši građani koji žive u inozemstvu, a investiraju u BiH.

Polaganjem cvijeća na Spomen-obilježje Hajri Mešiću, Radončić je započeo posjetu Teočaku, gdje je imao sastanak s Općinskim odborom SBB-a i fotografiranje sa svojim fanovima u ovom gradu.

Potom je u prepunoj dvorani hotela „Lukavac“ u Lukavcu, u prisustvu oko 250 ljudi, govorio na unutarstranačkoj tribini o važnosti predstojećih izbora i tome kako će SBB voditi svoju izbornu kampanju.

Na kraju, održavanjem unutarstranačke tribine u Gračanici, u prostorijama BKC-a, kojoj je prisustvovalo oko 200 članova, u pobjedničkoj atmosferi završena je današnja posjeta Tuzlanskom kantonu.

Pored Radončića, u Gračanici su govorili i Almir Hadžić, Mustafa Bašić i Bahrudin Hadžiefendić, a u Lukavcu su se prisutnima obratile i Amela Krnjić, kao i Edita Đapo.

Inače, u posljednjih dvadesetak dana SBB je spektakularnim skupovima obilježio političku scenu u BiH i pokazao da s punim pravom pretendira na dvostruku izbornu pobjedu 7. oktobra.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Tročlana radna grupa SBB-a održala sastanak u proširenom sastavu

Saopćenje za javnost SBB

Saopćenje za javnost SBB-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo