Stranačke aktivnosti     | 09.09.2018. 10:16 |

Saopćenje za javnost SNSD-a

FENA Saopćenje

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je sinoć u Laktašima da će ta stranka na predstojećim izborima ostvariti ubjedljivu pobjedu na svim nivoima.

Dodik je kazao da ide na funkciju u Sarajevo, jer mora ojačati snagu Republike Srpske.

Na centralnoj tribini SNSD-a on je dodao da je ideja ove stranke saobraćajna i politička integracija Republike Srpske sa Srbijom.

Kandidatkinja SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je SNSD uvijek radio za Republiku Srpsku, a da su oni koji se danas nude zviždali u Narodnoj skupštini i nastojali blokirati institucije.

Uvjerena je da će SNSD ostvariti ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima, nakon čega će se raditi prema programu stranke.

Cvijanovićeva je naglasila da će Dodik biti novi srpski član Predsjedništva BiH da zaustavi izdaju koju su tamo vršili Mladen Ivanić i njegov "cirkus ministri".

Kandidatkinja SNSD-a za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Branislava Milekić je rekla da građani treba da podrže Cvijanović zato što je u složenim uslovima sačuvala stabilnost budžeta Republike Srpske, povećala penzije i socijalna davanja, kao i zato što se bori za majke i materinstvo i za bolesnu djecu.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Predstavnici stranaka parlamentarne većine sastali se u Sarajevu

Čampara: Prošla su vremena kada je SNSD imao partnere u vlasti koji su bespogovorno šutili na antidržavno lobiranje

Video materijal s konferencije za novinare HDZ-a BiH, SDP-a BiH i SNSD-a

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana