Stranačke aktivnosti     | 09.09.2018. 16:56 |

Saopćenje za javnost Saveza za pobjedu

FENA Saopćenje

Lideri Saveza za pobjedu najoštrije su osudili današnji napad predsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Republike Srpske Milorada Dodika i njegovog obezbjeđenja na odbornika Patrije demokratskog progresa u Skupštini Grada Banja Luka Draška Stanivukovića.

U Savezu za pobjedu ističu da su Dodiku trebala samo tri dana u predizbornoj kampanji da pokaže nasilničko lice i da nastavi tamo gdje su njegovi poslušnici stali - sa vrijeđanjem i batinanjem neistomišljenika. U Savezu za pobjedu smatraju da se sve odvija po uhodanom pravilu: udri svakoga ko nema člansku kartu SNSD-a!

Ne postoji nikakvo opravdanje za ovakav napad, a u Savezu za pobjedu osuđujemo pokušaj Radio-televizije Republike Srpske da objavom ekskluzivne vijesti u kojoj je nasilnik žrtva, a žrtva nasilnik opravda ovakvo ponašanje. Svako pravdanje Dodikovog nasilništva je nerazumno i uvredljivo.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

SZP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Saveza za pobjedu

Savez za pobjedu otkazao završni predizborni skup u Banjoj Luci

Saopćenje za javnost Saveza za pobjedu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo