Stranačke aktivnosti     | 12.09.2018. 13:32 |

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

FENA Saopćenje

Kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović sinoć (11.09.2018.) je na stadionu Bilino Polje u Zenici sa kandidatima Koalicije LDS ZA BOLJITAK i prisutnim navijačima bodrio reprezentaciju Bosne i Hercegovine do pobjede od 1:0 protiv reprezentacije Austrije.

“Moje srce je puno nakon druženja sa navijačima i navijačicama ispred stadiona i na tribinama Bilinog Polja sinoć u Zenici. Zajedno smo bodrili naše Zmajeve i zajedno pobijedili kao što ćemo pobijediti i 7.10. sve loše politike koje su manipulisale nama proteklih više od 25. godina.

Poštovani stanovnici 7.10. vlast je u Vašim rukama – Vi odlučujete. Uzmite olovku u ruku, ne bojte se.  Glasanje je tajno, izaberimo promjene. Zaustavimo politike Čovića i Dodika koji ne poštuju ni reprezentaciju Bosne i Hercegovine, niti bilo šta drugo. Ja vjerujem u Vaše odluke!”, poručio je Boljitkov kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana