Stranačke aktivnosti     | 19.09.2018. 18:23 |

Saopćenje za javnost Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres

FENA Saopćenje

POLITIČKI SKUP

„Put ka novoj Bosni i Hercegovini“

prof. dr. Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres

kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda

Goražde, Centar za kulturu, 21. septembar 2018. godine, 19.00 sati

Poštovani predstavnici medija u Bosni i Hercegovini,

prof. dr. Mirsad Hadžikadić, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda, 21. septembra će u Centru za kulturu u Goraždu s početkom u 19.00 sati održati politički skup kojim nastavlja svoju predizbornu kampanju na ovogodišnjim izborima. Tema skupa je„Put ka novoj Bosni i Hercegovini“.

Skupu će se obratiti prof. Hadžikadić i predstaviti strategiju Bosna i Hercegovina 2030 i predizborni program Problemi i rješenja. Gost skupa je bard bh. pozorišta, glumac Josip Pejaković. Nakon obraćanja Mirsada Hadžikadića, prisutni će mu moći postavljati pitanja. Izjave za medije planirane su za 18.30 sati.

Unaprijed vam se zahvaljujemo na dolasku!

O prof. dr. Mirsadu Hadžikadiću

Prvi predsjednik Savjetodavnog vijeća za Bosnu i Hercegovinu u Vašingtonu i Bosanskohercegovačko-američke akademije nauka i umjetnosti, prof. dr. Mirsad Hadžikadić donedavno je bio izvršni direktor analitičkih programa na Univerzitetu Sjeverne Karoline u Šarloti u SAD. Doktorirao je informacione tehnologije, a magistrirao javnu upravu na Harvardu. Dobitnik je nagrade za životno djelo Udruženja informacionih tehnologija na nivou savezne države Sjeverne Karoline i grada Šarlota. U centar svog društvenog djelovanja uvijek stavlja nauku, razvoj i izvrsnost. Zalaže se za građansku državu, temeljitu reformu obrazovanja i javne uprave te rast i razvoj privrede.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres

Saopćenje za javnost Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres

Saopćenje za javnost Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'