FENA.BIZ

Otvorene prijave za prvo izdanje Fuckup Nights Mostar

Saopćenje

Za točno sedam dana, u četvrtak, 27.9.2018. godine u 19h, svi oni koji se nađu u Code Hub-u Mostar saznat će kako je to sudjelovati na događaju Fuckup Nights koji se u proteklih šest godina organizirao u više od 300 gradova diljem svijeta.

Globalnom pokretu Fuckup Nights u ovim gradovima je do sada prisustvovalo gotovo 200.000 osoba koje su imale priliku poslušati više od 1.500 različitih priča kojima je samo neuspjeh zajednička karakteristika. Upravo u tome leži jedinstvenost ovog događaja – na njemu se priče o poslovnim neuspjesima pričaju, preispituju i slave. Jer svaka od njih predstavlja jedno iskustvo i povod za učenje ili barem zabavu.

Sve ovo gore navedeno obilježit će i prvo izdanje Fuckup Nights Mostar. U opuštenoj atmosferi, uz piće i zakusku, tri govornika će u samo sedam minuta ispričati svoju poslovnu priču osvrćući se na sve probleme i naučene lekcije koje su obilježile njihov poduzetnički put. Mohamed El-Zayat, suosnivač startupa Four Game Studio, Bruno Omerović, suosnivač startupa Koola i Nexteam te Aida Redžepagić, uspješna fotografkinja iz Sarajeva, na pozitivan, duhovit i zabavan način bez zadrške u deset fotografija će svim prisutnima prenijeti svoja iskustva.

Lako je postati dijelom ovog događaja – dovoljno je samo da odvojite nekoliko trenutaka da na linku ostavite svoje osnovne podatke i dođete u četvrtak u Code Hub Mostar koji se nalazi u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb. Ne zaboravite ponijeti dobru volju i spremnost na druženje, to je jedina ulaznica koju morate imati!

Fuckup Nights Mostar će se održati u okviru projekta CODE financiranog iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020 u organizaciji INTERA Tehnološkog Parka u suradnji s Agencijom Promotion i SPARK-om. Da bi ugođaj bio potpun, pobrinut će se Cooltura Craft pivovara i Sarajevski kiseljak koji će za sve sudionike osigurati osvježenje.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.