Stranačke aktivnosti     | 20.09.2018. 11:17 |

Saopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović upozorava građane da će ukoliko ne izađu na izbore i glasaju protiv vlasti - na izborima kao i uvijek odlučiti novac političkih profitera koji je uzet od obespravljenih i nezaposlenih, radnika, penzionera i boraca. Nemoralne političke stranke ponovo stvaraju lažnu sliku o navodnoj podršci birača obećanjima na izbornim skupovima, i to ponovo rade putem plaćenih simpatizera, koji se prevoze brojnim autobusima od jedne do druge stranačke promocije, uz obavezu skandiranja ostrašćenim liderima.

Kandidati obješeni po svim banderama, bezbrojni džambo plakati i bilbordi, zakupljeni medijski prostor novcem oduzetim od građana, bizarni paketi i plaćanje glasova su bezobzirna obmana građana koja dokazuje da na izborima odlučuju brojni milioni maraka vladajućih stranaka i ostalih političkih profitera. Građane redovno varaju prije izbora, a već se zna kako će građani proći i nakon ovih izbora - ukoliko ne izađu na izbore i glasaju protiv nemoralne vlasti, upozorio je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS-a

Saopćenje za javnost BOSS

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom