Bosna i Hercegovina     | 21.09.2018. 09:40 |

Na magistralnom putu Jablanica-Prozor poginuo češki državljanin

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. rujna (FENA) – Na magistralnom putu M-16/2, Jablanica-Prozor, u mjestu Gračanica, u četvrtak je poginuo državljanin Češke K.S. (1965.), doznaje se iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

 On je upravljajući motociklom marke "Honda" izgubio kontrolu i udario u potporni zid. Na mjestu događaja izvršen je očevid uz nazočnost tužitelja.

U noći s 20. na 21. rujna u 1,15 sati PU Mostar je obaviještena da je u naselju Zalik, kod podvožnjaka, došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu u kojem sudjeluju dvije grupe mlađih osoba. Na mjesto događaja izašli su pripadnici policije koji su brzom intervencijom zatekli i uhitili sljedeće osobe: V.V.(1998.), M.R.(1999.), M.T.(1998.), A.A.(1997.), A.M.(1998.), D.G.(2000.), M.I.(1994.) i maloljetnu osobu M.L.(2002.) dok je jedna grupa mladića uspjela pobjeći s mjesta događaja.  

Na mjestu događaja zatečena su i dva vozila marke "VW Polo" i "Renault Clio" na kojima je pričinjena veća materijalna šteta dok je u jednom vozilu uočen veći broj palica koje su, uz izdane potvrde, izuzete. O svemu je upoznat tužitelj, a vozila su prebačena u krug PU Mostar radi vještačenja.

Sve navedene osobe su uhićene i nad njima će biti provedena kriminalistička obrada, dok je maloljetna osoba puštena uz pratnju roditelja. Također, tom prilikom dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Pripadnici policije poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U navijačkim neredima oštećeno 16 vozila, zaštitarska tvrtka se ispričala

Mediji objavili da su uhićeni napadači iz Stoca, MUP još nije potvrdio informaciju

Konjičani pucali na Jablaničane

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta