Stranačke aktivnosti     | 21.09.2018. 21:48 |

Saopćenje za javnost SBB BiH

FENA Saopćenje

Savez za bolju budućnost BiH večeras je održao tri nova veličanstvena skupa. Dupke pune sale bile su u tri općine Tuzlanskog kantona, Doboj-Istoku, Gračanici i Lukavcu.

- Zelena buržoazija laže da smo mi tobože loši muslimani i Bošnjaci i da je takav i naš predsjednik. A ja, s godinama i iskustvom koje imam, potpuno odgovorno kažem da je Fahrudin Radončić možda i najbolji Bošnjak kojeg sam u životu upoznao. U to sam se uvjerio i u ove četiri godine kao aktuelni federalni zastupnik SBB-a i neko ko barem jednom sedmično popije kafu s Radončićem - rekao je na skupu SBB-a u Gračanici hadžija Šemsudin Kavazović, nosilac liste SBB-a za Parlament FBiH.

On je na taj način žestoko odgovorio na prozivke neodgovornih pojedinaca iz SDA koji SBB i Radončića pokušavaju diskreditirati najgnusnijim lažima.

- To je odgovoran čovjek kojem je samo na umu kako pomoći narodu, kako iskorijeniti siromaštvo i zaustaviti odlazak naših mladih. Bakir Izetbegović nije znao otići dalje od Ankare. Molim vas da podržite našeg predsjednika Radončića, jer je to čovjek koji ima viziju i sposobnost da ovo, govorim figurativno, sve preokrene, da pobijedimo ovu zelenu buržoaziju i da zemlju povede naprijed - rekao je Kavazović, praćen burnim aplauzima i skandiranjem.

Inače, na sva tri skupa, na kojima su predstavljeni kandidati SBB-a za sve nivoe vlasti, na kraju se prisutnim građanima obratio predsjednik SBB-a i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Fahrudin Radončić, koji je rekao da ima dovoljno znanja i iskustva, međunarodnih veza i ličnog poznanstva s brojnim investitorima da BiH može povesti mnogo uspješnijim i boljim putem.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Radončić: Skupo sam platio višedecenijsku borbu protiv državne mafije, ali, zahvaljujući Sky aplikaciji, sve dolazi na svoje

Saopćenje za javnost SBBBiH

Radončić: Komšić nema pravo da Bošnjake okreće protiv Vašingtona i ruši naše mostove prema Bajdenovoj administraciji

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana