Stranačke aktivnosti     | 23.09.2018. 10:51 |

Saopćenje za javnost Narod i Pravda

FENA Saopćenje

Povjereništvo mladih Naroda i Pravde povodom neistina koje je odlazeći načelnik općine Novi Grad Semir Efendić iznio prilikom sinoćnjeg gostovanja kod Senada Hadžifejzovića na Face TV-u, postavlja Efendiću 5 pitanja:

1. Sjećate li se izjave za Klix.ba (Naslov teksta: „Radimo na brojnim projektima s Vladom KS, Konaković ima autoritet“), gdje ističete dobru saradnju Općine Novi Grad i premijera Konakovića, i deset zajedničkih projekata s Vladom KS, te da je „zadovoljstvo sarađivati s Kantonom Sarajevo kad je na njegovom čelu premijer Konaković, koji probleme rješava svojim autoritetom i razumijevanjem situacije“?

2. Kada ćete tačno napustiti poziciju načelnika Općine Novi Grad, s obzirom na to da ste se kandidirali za Skupštinu Kantona Sarajevo i namjeravate zamijeniti mjesto načelnika za skupštinsku klupu u Kantonu?

3. Možete li nabrojati ko su kandidati na listi koje predvodite i šta pojedinačno mislite o svakom od njih? I koliko ih je među prvih 15 na budžetu?

4. Gdje je 15-i na vašoj listi obavio pripravnički staž i kako je dobio tu priliku, da li je zaposlen bez konkursa u Zavod zdravstvenog osiguranja KS i kako je postao član UO UNSA iako još nije završio master studij?

5. Kako je tačno predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Dino Konaković zloupotrijebio Vašu saobraćajnu nesreću u kampanji, kako ste ustvrdili i smatrate li da je pravosuđe sporo u tom procesu, s obzirom da je nesretno izgubljen ljudski život?

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Narod i Pravda - Pošteni i fer izbori u interesu svih građana i svakog dijela Bosne i Hercegovine

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Omer Hujdur: Najviše energije ka evropskom putu uložio je vrh Naroda i Pravde

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom