Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 27.09.2018. 11:42 |

Vidović: Da nije bilo sudačkih pogrešaka Sloboda bi pobjedila na Grbavici

FENA

TUZLA, 27. septembra (FENA) – Osvojiti bod protiv Željezničara na Grbavici za svaku ekipu bi trebao biti uspjeh, ali nakon sinoćnje utakmice „plavih“ i tuzlanske Slobode, ostaje dojam da su izabranici trenera Zlatana Nalića mogli i do cijelog „plijena“. U Slobodi su posebno nezadovoljni suđenjem.

- Mislim da smo čitavu utakmicu kontrolirali igru i u većem dijelu bili smo bolja ekipa. Da nije bilo sudačkih pogrešaka, vjerujem da bismo s Grbavice odnijeli tri boda i bilo bi zasluženo – ističe napadač tuzlanskog tima Antonio Vidović.

Šef stručnog štaba, Zlatan Nalić, preporodio je ekipu Slobode. U devet utakmica od dolaska na Tušanj, njegov tim primio je samo dva gola, od kojih jedan "nesretni" protiv Sarajeva. Nalić je upisao pet pobjeda, dva remija i dva poraza, a u medijima je izjavio da „igrači Slobode na treninge dolaze i odlaze s pjesmom“, ilustrirajući pozitivnu atmosferu koja vlada u taboru tuzlanskog premijerligaša.

- Trener ništa nije pogrešno rekao tom izjavom. Svakako da dolazimo veseli na trening, a pozitivni i raspoloženi idemo sa treninga. Atmosfera je perfektna u svlačionici i dišemo svi kao jedno tijelo. Zato i pokazujemo veliku borbenost i dobru igru na utakmica – zaključio je Vidović u razgovoru za Fenu.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Rumunski film 'Sloboda' režisera Tudora Giurgia donosi priču o pobuni protiv komunizma

Reporteri bez granica: Kina najveći zarobljivač novinara na svijetu

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta