Stranačke aktivnosti     | 30.09.2018. 13:30 |

Saopćenje za javnost SBBBiH

FENA Saopćenje

Reakcija potpredsjednice SBB-a, Adise Omerbegović Arapović

Juče su dva mafijaska portala objavila monstruoznu konstrukciju i najgnusniju podvalu da je moj porodični kum zapalio moje auto. Ova neviđena izmišljotina osmišljena na stranačko-udbaškim minderima potpuno je ogolila i naručioce i izvršioce i motive stalnih napada na ženu, majku, njenu porodicu i njene prijatelje. Napadi su isključivo politički motivirani, osmišljeni od bolesnih umova koji me pokušavaju zastrašiti, pokolebati i spriječiti da učestvujem u obračunu s propadajućim mafijaškim režimom.

Sada je potpuno jasno da isti bolesni umovi, najmračnijim metodama zastrašivanja i udbaških konstrukcija ne biraju sredstva da se održe na vlasti i sprječe dolazak neokaljanih i nepotkupljivih ljudi, koji će okončati teror režimske mafije nad građanima, političkim protivnicima i svima drugima koji se bore za pravdu i jednakost pred zakonom.

Javno pozivam čelnike Obavještajno-sigurnosne agencije da se očituju o navodnoj istrazi OSA-e o ovom slučaju, javno pozivam nadležne organe, prije svega upravu policije i tužilaštvo Kantona Sarajevo, da javnosti predoče punu istinu o napadima na moju imovinu i moju porodicu.

S obzirom da postajem dvostruka žrtva mafijaške hobotnice, osim što atakuju na moju imovinu, zdravlje i sigurnost moje porodice, sada me po već viđenom receptu pokušavaju optužiti da sama sebi pravim materijalnu štetu, pozivam nadležne institucije na hitnu reakciju i zahtjevam od policije da se meni i mojoj porodici garantuje sigurnost i spriječe daljnji napadi.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Radončić: Skupo sam platio višedecenijsku borbu protiv državne mafije, ali, zahvaljujući Sky aplikaciji, sve dolazi na svoje

Saopćenje za javnost SBBBiH

Radončić: Komšić nema pravo da Bošnjake okreće protiv Vašingtona i ruši naše mostove prema Bajdenovoj administraciji

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo