Stranačke aktivnosti     | 30.09.2018. 16:30 |

Saopćenje za javnost Općinskog odbora SDA Živinice

FENA Saopćenje

29.09.2018.godine na gradskom bulevaru “Nesib Malkić” OO SDA Živinice je održao svoj Centralni skup, na kome je bilo prisutno preko 7 000 članova i simpatizera ove stranke. Sam ulaz i uži dio grada su preko sat vremena bili  blokiran radi dolaska kolona od preko 1500 vozila I svih onih koji su došli da podrže Živiničku SDA.

Ovim putem Predsjednik OO SDA Živinice prof. dr. Denijal Tulumović želi da se zahvali svim građanima naše Općine  koji su došli da podrže SDA i njene  kandidate.

“Živinice su uvijek bile i ostale slobodarske.  Živiničani su ljudi sa kičmom i stavom. Ponekad  tihi  ali dostojanstvni i istrajni u svojoj borbi. Hiljade Živiničana okupljenih na otvorenom, koji su ostavili svoje obaveze, poslove i po hladnoći,  na nogama dočekali svoga Predsjednika  Bakira  Izetbegovića i budućeg člana predsjedništva Šefika Džaferovića  su najjača i najglasnija poruka kome Živiničani vjeruju. Hvala Vam dragi sugrađani, na podršci koju ste nam pružali tokom čitave kampanje i hvala Vam na onako gandioznom finišu, Vi se umorili niste a ni mi se nećemo umoriti, jer mi izdati ne znamo!

Vaše podrška  predstavlja nam obvezu čast i motivaciju u postizanju dugoročnih razvojnih ciljeva koje smo već započeli i onih koji su ispred nas.

Poručio je Predsjednik OO SDA Živinice prof.dr. Denijal Tulumović.

Press služba OO SDA Živinice

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) F. F.

SDA

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDA

Saopćenje za javnost SDA

SDA: Predsjedništvo BiH mora zbog antidržavnih laži smijeniti ambasadora Vujića

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo