Stranačke aktivnosti     | 30.09.2018. 19:32 |

Priopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Predizborne TV debate u demokratskim zemljama su istinski test sposobnosti kandidata na osnovu čega javnost dobije puno jasniju sliku za koga glasati. Nažalost, u Bosni i Hercegovini kandidati tradicionalnih stranaka sa velikom stranačkom infrastrukturom izbjegavaju javne debate i u naručenim anketama se samofavoriziraju. Nakon što su pobjegli od sučeljavanja na televiziji N1, pa potom i zahvaljujući i uređivačkom protekcionizmu na Federalnoj TV, ponovo je reagirao kandidat Nezavisnog bloka za člana Predsjedništva BiH Senad Šepić.

''Naš narod i javnost zaslužuje da ima kompletnu sliku i da zna ko šta predstavlja, šta planira i kako vidi budućnost Bosne i Hercegovine. Svi znamo da se termini na privatnim TV kućama plaćaju, ali sam gostujući na Face TV kod Senada Hadžifejzovića, ponovo pozvao sve kandidate na sučeljavanje. Urednik Hadžifejzović je potvrdio da je spreman osigurati besplatno sučeljavanje na Face TV. I ovim putem ponovo pozivam sve kandidate, posebno ove što su dosad izbjegli da se suočimo u TV debati, Šefika Džaferovića, Denisa Bećirovića i Fahrudina Radončića. Do petka, neka biraju vrijeme. A ako ipak uspiju da izbjegnu javno sučeljavanje na TV-u sa mnom, siguran sam da će i narod njih izbjeći na izborima 7. oktobra,'' izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda.


Press služba

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'