Stranačke aktivnosti     | 02.10.2018. 22:30 |

Saopćenje za javnost SDS

FENA Saopćenje

Kandidat Saveza za Pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras u Prijedoru da će SzP otkazati predizborni skup u Banjaluci najavljen za petak, 5. oktobar.

Govedarica je kazao da mu je nakon današnjeg cirkusa i predstave koji je napravio ministar policije Dragan Lukač postalo jasno kolika količina straha se nalazi u ljudima koji sada vode Republiku Srpsku.

„Čelni ljudi SzP su ozbiljno razmotrili situaciju u kojoj se nalazimo i zaključili da ćemo otkazati predizborni skup u Banjaluci zato što je jasno da on postaje itekako rizičan. Postoje opravdane sumnje da režim sprema predstavu koji želi pretvoriti u dodatnu nesigurnost građana. Da bi smo imali mirne i demokratske izbore i da bi pokazali da zaista jesmo za takav pristup mi smo odlučili otkazati svoj predizborni skup koji je bio planiran za petak“, naveo je Govedarica.

On je rekao da će više o ovoj temi biti riječi na vanrednoj konferenciji za novinare koja će biti održana sutra.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo