Stranačke aktivnosti     | 02.10.2018. 23:38 |

Saopćenje za javnost Saveza za pobjedu

FENA Saopćenje

Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika RS Vukota Govedarica je večeras na tribini SZP u Prijedoru rekao da mu je nakon današnjeg cirkusa i predstave koji je napravio ministar policije Dragan Lukač postalo jasno kolika količina straha se nalazi u ljudima koji vode ovu zemlju.

Govedarica kaže su Lukačeve optužbe da SDS stoji iza terorističkih akata u Banjaluci pokazale da je stanje alarmantno i da je zbog toga donesena odluka o otkazivanju završnog skupa SzP, koji je u petak planiran u Banjaluci.

„ Lideri SzP su ozbiljno razmotrili situaciju u kojoj se nalazimo i zaključili smo otkazati predizborni skup u Banjaluci zato što je jasno da on postaje itekako rizičan. Postoje opravdane sumnje da režim sprema predstavu koji želi pretvoriti u dodatnu nesigurnost građana. Da bi smo imali mirne i demokratske izbore i da bi pokazali da zaista jesmo za takav pristup mi smo odlučili da otkažem svoj predizborni skup koji je bio planiran za petak“, naveo je Govedarica.

On je izrazio nadu da će uprkos pokušajima zastrašivanja izbori proći u mirnoj atmosferi.
„Moram priznati da sam se zapitao kuda plovi ovaj brod i šta ćemo sve imati priliku vidjeti do sedmog oktobra. Ipak ja kažem da ćemo tog dana imati demokratske, dostojanstveni i mirne izbore, ali do tog dana postoji velika bojazana šta će sve uraditi ovi što vladaju strahu i koji žive u strahu“, upitao je Govedarica.

On je obećao da će Lukač biti ministar je još sedam dana i da će nakon toga morati odgovoriti na brojanja pitanja, a pogotovo na to ko je ubio Davida Dragičevića i skrivao ubistvo i ko je vršio pritisak na pravosuđe.

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je Savez za pobjedu spreman za potpunu obnovu Srpske i da u nedjelju u istoriju odlazi bahata vlast, koja glumi srpstvo, a koja je Republiku Srpsku ekonomski sunovratila.

„Velike srbende ne spominju da je Srba u Srpskoj ostalo tek oko 900 000. Veliki zaštitnici lobirali su proljetos za NATO, velike patriote lobiraju i za treći entitet, da otmu od Srpske ono što joj pripada.

Izađite na izbore, samo tako može da se spriječi manipulacija glasovima koji pripadaju vama. Sviće, za narod i Srpsku“, poručio je Ivanić.

Nosilac liste SDS za NS RS u IJ 1 Milan Tubin je rekao da je večerašnjim veličanstvenim skupom grad Prijedor pokazao da se probudio i da dolaze nova vremena.
„U ponedeljak će se Republika Srpska probuditi sa novim predsjednikom na njenom čelu Vukotom Govedaricom“, kazao je Tubin.

Nosilac liste PDP za PBiH za izbornu jedinicu jedan Branislav Borenović poručio je da sedmog oktobra narod pobjeđuje bahatu vlast.

„Pobijedićemo, mi zajedno sa narodom! Sedmog oktobra pobjeđujemo bahatu i korumpiranu vlast koja je ojadila ovaj narod a Republiku Srpsku ugrozila ekonomski, demografski, vrijednosno i na svaki drugi način“, rekao je Borenović.

Kandidat za NSRS iz Izborne jedinice jedan Dalibor Grabež poručio je da se Prijedorčani sjećaju šta je Mladen Ivanić uradio za Prijedor i ovu regiju.

„Svi ovjde pamte da je vlada Mladena Ivanića dovela dva industrijska i proizvodna giganta koji su pokretač regije, „Acelor Mital“ i „Kraš“. Tu je zaposleno nekoliko hiljada naših sugrađana a takvu investiciju nismo imali u Prijedoru od tada“ rekao je Grabež.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Saveza za pobjedu

Saopštenje za javnost Savez za pobjedu

Saopćenje za javnost Savez za pobjedu

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta