Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 05.10.2018. 14:24 |

Dedić: Forma nam je u usponu, protiv Radnika idemo po dobar rezultat

FENA

TUZLA, 5. oktobra (FENA) - Prve premijerligaške bodove ekipa Tuzla Cityja osvojila je u 2. kolu prvenstva, na Tušnju protiv Radnika (0:0), u utakmici siromašnog nogometa.

Od tada, mnogo stvari popravio je stručni štab Slobodana Starčevića, pa je igra ekipe iz Simin Hana postala sigurnija u odbrani, a opasnija u napadu. U zadnjih pet utakmica osvojili su osam bodova, dok su u prethodnih sedam upisali samo četiri.

- Ima još prostora za napredak, ali evidentno je da nam je forma u usponu. Radniku idemo u goste da pokušamo ostvariti dobar rezultat. Uostalom, na tri poljednje utakmice smo neporaženi, a nadam se da ćemo taj niz nastaviti i u srcu Semberije – kaže za Fenu pomoćni trener Tuzla Cityja Mirsad Dedić.

Napominje da su svi igrači na raspolaganju stručnom štabu osim Denisa Čomora, koji ima tri žuta kartona, te otprije povrijeđenih Milakovića i Mahmutovića, koji su na rehabilitaciji nakon operacije.

Posljednji trening imat će "plavi" danas u 15 sati, a nakon toga slijedi kraći odmor, dok se na put polazi sutra, nekoliko sati prije susreta s Radnikom.

Utakmica Radnik – Tuzla City igra se sutra od 15.30 sati.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Pobjeda Veleža nad Zvijezdom

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom (VIDEO)

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'