Kultura     | 15.10.2018. 10:25 |

'Mjesec hrvatske knjige' sljedeći tjedan u Tomislavgradu

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 15. listopada (FENA) - Kulturno-informativni centar (KIC) u Tomislavgradu organizira Tjedan otvorenih vrata koji će se održati od 22. do 29. listopada, povodom obilježavanja manifestacije Mjesec hrvatske knjige.

 Riječ je o četvrtoj manifestaciji takve vrste koja se održava u Tomislavgradu, a ove godine organizator naglasak stavlja na čitanje knjiga, kao i na vrijednost knjige i vračanje čitatelja knjizi. 

 Za ovogodišnju manifestaciju "Mjesec hrvatske knjige" organizator je priredio program pomoću kojega će se javnost u najavljenom razdoblju, imati prigodu upoznati s radom gradske knjižnice i e-katalogom, a imat će otvoren pristup i zavičajnoj zbirci. 

 Također će u tim danima biti organizirana književna večer s Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne, a predviđeno je i nekoliko promocija poput knjige "Rane priče" Stanislava Bašića te slikovnice "Moja duša".

 U navedenom vremenu čitatelji koji daruju knjige gradskoj knjižnici KIC-a moći će ostvariti pravo na besplatno članstvo.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Knjiga 'Put, a ne usput - izreke' autora hafiza Sulejmana Bugarija predstavljena na Sajmu knjiga

Predstavljena knjiga 'Svjedok jednog vremena'

Taekwondo klub Novi Grad Sarajevo državni je prvak u kategoriji kadeta i juniora

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'