Bosna i Hercegovina     | 25.10.2018. 14:02 |

'Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje' održani u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. listopada (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg nazočio je tradicionalnoj manifestaciji "Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje" održanoj u četvrtak na mostarskoj šetnici.

"Raduje me što smo se i ove godine na primjeren način zahvalili za plodove zemlje. Držim kako su Dani kruha dobar način da još snažnije probudimo svijest naše djece, ali i svih nas o tomu kako je prehrana jako važna u čovjekovom životu", kazao je tom prigodom Herceg.

Istaknuo je da, s jedne strane, u suvremenim bogatim društvima imamo obilje hrane koja se često baca, a s druge, gladne ljude koji si ne mogu priuštiti niti kruh.

"Manifestacije kao ova dobra su prigoda da se podsjetimo na vrline solidarnosti, pomaganja i zajedništva s onima koji se nalaze u stanju potrebe", poručio je predsjednik Vlade HNŽ-a.

Organizatori "Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje", koja ima humanitarni karaktera, su Udruga ravnatelja osnovnih škola u HNŽ-u i Aktiv ravnatelja srednjih škola HNŽ-a, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Đaci zeničkog KŠC Sveti Pavao izložbom prodajnom prehrambenih proizvoda obilježili Dane kruha

U Kupresu održana manifestacija Dani kruha

Premijer Herceg s turističkim novinarima iz Hrvatske

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu