Bosna i Hercegovina     | 29.10.2018. 19:30 |

Otvorena izložba fotografija s foto natječaja 'Sunčana strana Mostara'

FENA Denis Leko

MOSTAR, 29. listopada (FENA) - Prodajna izložba fotografija s foto natječaja "Sunčana strana Mostara" otvorena je u ponedjeljak u Mostaru, a sav prihod od prodanih fotografija i photobookova namijenjen je Udruzi za Down sindrom Mostar.

Službeni fotograf foto natječaja "Sunčana strana Mostara" Franjo Bošnjak kazao je kako je iznenađen i zadovoljan brojem pristiglih fotografija.

- Budući da su uvjeti natječaja bili takvi da se fotografirati može i osobnim telefonom bio sam ugodno iznenađen i brojem fotografija koje su pristigle, ali i njihovom tehničkom i umjetničkom kvalitetom - kazao je Bošnjak.

Podsjetio je da je uvjet natječaja bio "uhvatiti" dva motiva - jedan je Mostar, a drugi sunčana strana tog grada, a svaka fotografija je trebala odisati optimizmom.

Glasnogovornica Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru Anita Glibić izrazila je zadovoljstvo što je i Studentski centar bio dio ovog događaja.

- U posljednje vrijeme je puno projekata humanitarnog karaktera, ali nikada nije dovoljno, jer nažalost imamo jako puno potrebitih i udruga i fizičkih lica. Nama je drago da sudjelujemo, a i ubuduće ćemo se odazvati na ovakve projekte - kazala je Glibić.

Ovaj foto natječaj provodio se kao dio projekta "Sunčana strana FBiH", kojega provode agencija PRimera zajedno s Obala art centrom, uz sufinanciranje Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Izložbom Sofije Naletilić večeras počinju Dani Matice hrvatske Mostar

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu