Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 02.11.2018. 10:41 |

Starčević: Protiv GOŠK-a ne smijemo unaprijed upisati bodove

FENA

TUZLA, 2. novembra (FENA) - Rezultatsku krizu nogometaši Tuzla Cityja prekinuli su osvajanjem vrijednog boda u prošlom kolu protiv Slobode na Tušnju (1:1).

Da li je to bio trenutak inspiracije u susretu sa gradskim rivalom ili je šef stručnog štaba kluba iz Simin Hana, Slobodan Starčević, pronašao ključ za bolju i efikasniju igru, pokazat će sutrašnji susret protiv ekipe GOŠK-a.

- U duel s ekipom iz Gabele ulazimo nakon dobrog rezultata i dobre igre protiv kvalitetne ekipe kao što je Sloboda. To je sigurno uticalo na podizanje samopouzdanja kod svih igrača, a silno će nam trebati i u utakmici protiv GOŠK-a, ekipe koja ima kvalitetan defanzivni blok i tranziciju po osvojenoj lopti. Protiv takvih treba odigrati pametno, strpljivo, iskusno i ne upisivati prije utakmice tri boda, koja su nam prijeko potrebna na putu rezultatske stabilizacije – izjavio je Starčević za Fenu.

Zbog "viška“ kartona trener Tuzla Cityja ne može računati na Mirsada Hasanovića i Dejana Širanovića.

- Iako su nakon saniranja povreda počeli s treninzima, najvjerovatnije neće igrati ni Nemanja Stjepanović i Stefan Vukmirović – napomenuo je Starčević.

Utakmica Tuzla City - GOŠK igra se sutra na Tušnju od 13.30 sati.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Sedam golova u derbiju Zrinjskog i Sarajeva, bodovi ostali u Mostaru

Zvijezda 09 nakon preokreta savladala Tuzla City

Željezničar golom Krpića slavio protiv Širokog Brijega

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta