Bosna i Hercegovina     | 06.11.2018. 16:28 |

Herceg čestitao Luki Matkoviću i Petru Zadri na sportskim uspjesima

FENA Saopćenje

MOSTAR, 6. studenoga (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg uputio je čestitku Luki Matkoviću pobjedniku Prvog stolnoteniskog seniorskog turnira najboljih seniora i seniorki BiH i Petru Zadri, osvajaču brončanog odličja na Europskom prvenstvu u judu za seniore do 23 godine.

 "Osobno i u ime Vlade Hercegovačko-neretvanske županije čestitam vam na ostvarenju vrijednih sportskih uspjeha - osvajanju titule najboljeg na Prvom seniorskom Top 8 AiB – turniru u stolnom tenisu u Bosni i Hercegovini, te brončanog odličja na Europskom prvenstvu u judu za seniore do 23 godine.

 Ova vrhunska sportska postignuća rezultat su vašeg predanog rada, ali i dokaz za to kako nema neostvarivih ciljeva. Vaši uspjesi na ponos su i vašim klubovima, kao i svima koji su u mozaik vaših uspjeha ugradili i najsitniji kamenčić svojih napora te stoga svima iskreno zahvaljujem i čestitam", navodi premijer Herceg u čestitci.

 Također napominje kako mu je želja da ovi uspjesi budu poticaj svim mladima i da se "u vremenu pred nama ponovno radujemo brojnim uspjesima naših sportaša na domaćim, europskim i svjetskim natjecanjima".

 "Na tom putu, u meni osobno i u Vladi HNŽ, kao i dosad, imat ćete istinskog prijatelja i partnera, koji će, u skladu s mogućnostima, podupirati vaše napore, kako bi vam, barem dijelom, olakšali sportski put", stoji u čestitci premijera Hercega.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Krišto čestitala Pesah

Reis Kavazović čestitao Pesah

Nikšić čestitao Pesah: Ovaj blagdan uvijek ima važnost i simboličku vrijednost u svakom vremenu

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu