Stranačke aktivnosti     | 08.11.2018. 14:46 |

Saopćenje za javnost DNZBiH – Krajiška stranka

FENA Saopćenje

DNZ BiH – Krajiška stranka po završetku i konačnoj ovjeri rezultata ovogodišnjih Općih izbora u BiH,  izdaje slijedeće : 

  

DNZ BiH – Krajiška stranka protekle Opće izbore u našoj zemlji smatra kao one koji su zapravo najveća poslijeratna prevara i krađa volje birača čime će BiH i njeni građani nastaviti nezaustavljivo kliziti u bezdan beznađa, siromaštvo, kriminal i lopovluk a mladima je najizvjesnija perspektiva trajni odlazak. 

DNZ BiH – Krajiška stranka nije zadovoljna skromnim izbornim rezultatima koje smo ostvarili i u svome budućem djelovanju fokusirat ćemo se na reorganizaciju, kadrovsko jačanje i podmlađivanje članstva stranke. 

Pratiti ćemo stanje u Krajini te nuditi konstruktivna rješenja kroz lokalne parlamente u kojima participiramo. Kroz svoj politički rad činiti ćemo sve kako bi napokon i kod nas presudnu ulogu u izbornim procesima imali birače a ne brojači, kako je to kod nas u BiH slučaj. 

DNZ BiH – Krajiška stranka zahvaljuje svim građanima koji su podržali naš program i naše kandidate, nažalost dana podrška nije bila dovoljna za naše značajnije učešće u višim nivoima vlasti ali zato ćemo imati mogućnost skoncentirati se na stanje i ogromne probleme u Velikoj Kladuši gdje ćemo nastaviti nastupati kao britka i nazaustavljiva opozicija što građani od nas s pravom očekuju.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost DNZ BiH – Krajiška stranka

Saopćenje za javnost DNZ BiH – Krajiška stranka

Saopćenje za javnost DNZ BiH – Krajiška stranka

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana