Ekonomija     | 09.11.2018. 10:15 |

Turistička ponuda Banje Luke na sajmu u Kini

FENA Dušica Stanojević

BANJA LUKA, 9.novembra (FENA) - Predstavnici Grada Banja Luka i Turističke organizacije Banja Luka učestvuju na Međunarodnom sajmu turizma u kineskom gradu Tjenđin.

Načelnica gradskog Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku Natalija Trivić kazala je da je to jedinstvena prilika da se Banja Luka pojavi na turističkoj mapi istoka, a posebno nakon što je taj grad odnedavno potpisnik memoranduma o saradnji sa kineskim gradom Tjenđin.

Učešće na sajmu je prilika da se Banja Luka predstavi sa turističkom ponudom adrenalina, manifestacija, te kulturno-istorijskog naslijeđa.

-Pozicioniranja Banje Luke i njene regije kao turističke destinacije na kineskom tržištu omogućeno je razvojem novih avio-linija sa Aerodroma Banja Luka, ali i uspostavljanjem privredne i kulturne saradnje Republike Srpske i Kine – naglasila je Trivić.

Program turističke ponude Banje Luke predstavljen je i zamjenici gradonačelnika Tjenđina Cao Xiao Hong, koja je svečano i otvorila sajam.

Predstavljanje Banje Luke na Sajmu turizma u Tjenđinu omogućeno je kroz podršku Konfucijevog instituta Univerziteta u Banjoj Luci.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Međugorje očekuje veći povratak hodočasnika iz Italije (VIDEO)

Xi Jinping se sastao s predstavnicima američkih poslovnih subjekata

Najavljuje se stroža kontrola iznajmljivača apartmana "na crno"

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom