Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 11.11.2018. 15:25 |

Golom Jurića Široki na Tušnju pobijedio Slobodu

FENA

TUZLA, 11. novembra (FENA) - Nogometaši Slobode poraženi su danas na Tušnju, u susretu 17. kola Premijer lige BiH, protiv ekipe Širokog rezultatom 0:1 (0:0).

Jedini pogodak postigao je u 49. minuti Stipe Jurić, koji je "traljavo" šutirao između Adnana Salihovića i Muamera Adžema, ali se na njegovu sreću lopta po zemlji otkotrljala u mrežu.

Slabo je ovom prilikom intervenisao golman domaćih Goran Čokorilo, iako je u više navrata u prvom poluvremenu spriječio napadače gostiju da zatresu njegovu mrežu.

U 66. minuti Sloboda je ostala s deset igrača na terenu, jer je sudija Admir Šehović iz Sarajeva pokazao crveni karton Edisu Hadžanoviću, nakon njegovog prekršaja nad Bernardom Matićem.

Tako je Sloboda, nakon pobjede u prošlom kolu protiv Krupe, ponovo pretrpjela poraz i polako gubi korak sa ekipama iz gornjeg dijela tabele.

Valja reći i to da trener Zlatan Nalić danas nije mogao računati na golmana Gorana Vukliša (crveni karton protiv Krupe), te "požutjele" Aleksandra Ignjatovića i Ivana Barabana, što se itekako osjetilo na igri "crveno-crnih".

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Pobjeda Veleža nad Zvijezdom

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom (VIDEO)

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'